Nieuwe badkamers

Onderstaand een aantal voorbeelden van nieuwe badkamers geplaatst volgens de laatste nieuwe badkamertrends en tendens. In het overzicht kan je foto's vinden & inspiratie opdoen.

Nieuwe badkamer met grote spiegel, gelakte badkamermeubels en badkamerdressing op maat.

Klassieke badkamer met visgraat houten vloer en vrijstaand bad. Er werd geopteerd voor de plaatsing van oude klassieke badkamermeubelen met losstaande wasbak en een ronde spiegel. 

Voorbeeld van een luxebadkamer met vrijstaand bad, hoge spiegel, enkele wastafel en wc, wandafwerking in marmer en vloer in witte keramische vloertegels. Er werd geopteerd voor de plaatsing van een design staand toilet en bijhorend bidet.

Mooie romantische badkamer met vrijstaand bad en vrijstaande badkamerkraan. De vloerbekleding bestaat uit een keramische vloer met houtmotief.

Bovenstaande badkamer is modern en straalt een tijdloze stijl uit. Er werd geopteerd voor de plaatsing van een lange wastafel met 2 afzonderlijke wastafels. Boven de wastafel werd een grote badkamerspiegel geplaatst. Om de badkamer te verwarmen werd geopteerd voor een aluminium designradiator. De verlichting bestaat uit indirecte LED-verlichting. De donkere badkamertegels contrasteren mooi met de witte keramische wandtegels.

Mooie en sobere badkamer met houten wanden en vrijstaand bad. Voor de vloerafwerking werd voor een betonlook-vloer gekozen. De wastafel bestaat uit porselein en zwart sanitair.

Gratis opmeting + plan + offerte

Badkamer laten renoveren? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte